• Október mesiac úcty k starším

          • V mesiaci október prebiehali v ŠKD aktivity spojené s úctou k starším. Rozprávali sme sa o starých rodičoch, učili sa básne a tvorili drobné pozdravy pre starších obyvateľov našej obce Vlčkovce.

            Folklórny krúžok pod vedením pedagogickej asistentky Mirky Zaťkovej si pripravil na ich počesť vystúpenie.

          • Vynovené priestory na cvičenie počas chladných mesiacov

          • Hoci naša škola nedisponuje telocvičňou,  priestranná chodba na poschodí poskytuje možnosť cvičenia v zimných mesiacoch aj v interiéri. A keďže sa počet žiakov v triedach  zvýšil, doterajšia plocha s kobercom na cvičenie  deťom už nepostačovala, preto sme koberec dokúpili na celú chodbu. Opäť sa touto formou chceme poďakovať všetkým, ktorí sa akoukoľvek formou pričinili o pomoc pri tejto realizácii. V mene detí veľmi pekne ďakujeme!

          • Príspevok do fondu Rodičovského združenia

          • Milí rodičia,

            aj v tomto roku bude škola a učitelia Vaše deti zapájať do rôznych podujatí, organizovať exkurzie a zabezpečovať ďalšie pomôcky pre ich rozvoj alebo ich odmení formou milého darčeka. Tieto a mnohé iné veci sú hradené z fondu Rodičovského združenia pri ZŠ a MŠ Vlčkovce. Do fondu prichádzajú príspevky 2% z daní a hlavne príspevky rodičov stanovených podľa počtu detí, ktoré našu školu navštevujú. Príspevky sú tento rok stanovené nasledovne:

             

            1. dieťa = 20 €
            2. dieťa = 20 €
            3. Dieťa = 0 €

             

            Uvedené príspevky boli schválené na stretnutí rady rodičov. 

            Úhradu za vaše deti môžete realizovať na účet Rodičovského združenia číslo

             

            SK46 7500 0000 0040 3028 8496

             

            Prosíme o úhradu do konca novembra 2023, kedy bude uzávierka, takže Vás žiadame o toleranciu, pretože platba sa aj po úhrade bude až do tohto dátumu zobrazovat v Edupage ako neuhradená. 

             

            Za všetky príspevky vopred ďakujeme,  o ich použití rozhoduje rada rodičov, preto vítame aj vaše podnety na financovanie v prospech našich detí.

          • Prekládka interaktívnych tabúľ

          • Tešíme sa spolu s deťmi, že za pomoci ochotných priateľov našej školy,  počas bežnej prevádzky, sa nám podarilo preložiť interaktívne tabule na čelné steny tried, kde už môžeme plnohodnotne využívať interaktivitu na hodinách v kombinácii s bežnou tabuľou a výučbou.  Veľmi pekne ďakujeme!