• Novinky v Edupage na našej škole

          • Vážení rodičia, radi by sme Vás informovali, že naša škola od septembra 2023 bude využívať viaceré moduly aplikácie Edupage pre našu vzájomnú komunikáciu. Neponúkame Vám ju ako náhradu za osobný kontakt, naše dvere školy sú pre Vás kedykoľvek otvorené. Je to skôr doplnok, ktorý pri rozumnom používaní môže byť veľmi rýchlym a efektívnym pomocníkom.

            1. Dochádzka žiakov a ospravedlnenky

            Novinkou od septembra bude elektronická dochádzka žiakov ZŠ. Žiak sa pri vchode do budovy "pípne" čipom, ktorý dostane v prvých dňoch školského roka 2023/2024 a vy ako rodič automaticky dostane notifikáciu na svoj mobilný telefón. Rovnako pri odchode zo školy. Budete vedieť, či Vaše dieťa prišlo bezpečne do školy. Zároveň triedna učiteľka bude mať automaticky zapísaného žiaka na vyučovacej hodine.

            V prípade, že žiak nepríde do školy, prosíme Vás o využívanie možnosti zadávania  elektronických ospravedlneniek, ktoré znižujú Vaše i naše pracovné zaťaženie.  Ak by ste zabudli vystaviť elektronickú ospravedlnenku, EduPage Vás  automaticky každý druhý deň upozorní.

            2. Elektronická žiacka knižka – známky, pochvaly, poznámky a slovné hodnotenia budú zapisované elektronicky, prosíme o podpisovanie. Prváčikom ponecháme ešte papierovú žiacku knižku ako motiváciu „pre zbieranie jednotiek“.

            3. Domáce úlohy pre chýbajúcich žiakov – v prípade, že rodič dieťa ospravedlnil z vyučovania, radi pošleme učivo na dobratie.

             

            Milí rodičia, triedne pani učiteľky Vám ochotne kedykoľvek poradia a pomôžu s prípadným nastavením aplikácie. Bližšie informácie Vám poskytnú na prvom rodičovskom združení.